1 2 3 4

Translations

Dutch English French German Indonesian Italian Norwegian Portuguese Spanish

Sponsored Links

recente reacties

saaf
very wel post v i like it.
Reinier
Echt lekker recept, heerlijk!
top!
Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Dabu dabu - Sambal tomaat in Joomla Article
Rogier
Vraagje:
kan je dit ook een dag te voren maken?
en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Filipijnse nasi goreng
filipijnse gebakken rijst
ingrediënten:
8 kopjes gekookte rijst (ong. 300 gr. ongekookt)
3 eieren
1 lapchang worstje in stukken gesneden
4 eetl arachide olie
3 eetl gehakte knoflook
2 eetl gehakte verse gember
1 bosje lente-uitjes
3 eetl sojasaus (ketjap)
1 theel zout
1 theel witte peper

bereiding:
Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en bak onder voortdurend roeren de eieren totdat ze gestold zijn. Schep de eieren dan uit de wok. Voeg 2 eetl olie toe en bak daarin de knoflook en de gember. Dan de lapchang en de gesneden lente-uitjes toevoegen en onder voortdurend omscheppen de rijst. Voeg dan de eieren, de sojasaus, het zout en de witte peper toe. Bak de rijst goed heet op. Serveer.

variatie:
vervang de lapchang worst door tahu/tofu en grof gesneden lomboks of rawits

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We have 52 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
33024564