Sponsored Links

recente reacties

leon
Hoi. Trouwens een leuke site hebben jullie. Ga er zeker vaker iets uit maken. Een vraag over het rec...
AmilianO
Probeer dit gerecht eens te maken van ossestaart vlees. Mijn inziens veeeel smakelijker. Wel veel la...
hills
Wij hebben deze menudo gemaakt met 250gr lever , geen varkensvlees , geen kikkererten en 6 ...
Barbara Metz
Het kan in de vriezer! Als je 24 u vantevoren buiten de koeling laat ontdooien,dan wikkel je het in ...
Rebacaatje
Dit is echt lekker. Op het eind wat sambal erdoor gedaan. Heerlijk. Zoet met klein beetje pit

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Binagoongang Baboy
varkensvlees met bagoong
ingrediënten:
2 eetl olie
6 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 kleine tomaat
750 gr varkensvlees
1/2 theel suiker
175 ml water
4 eetl bagoong alamang (vervang door nam pla / vissaus)
7 groene rawits, gekneusd

bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de tomaat en de sjalotten grof. Snijd het vlees in blokjes. Verhit in een koekepn de olie en fruit hierin de knoflook en voeg de sjalotten toe en bak dit totdat de sjalotten glazig zijn geworden. Vervolgens de tomaat toevoegen en dit zachtjes verder bakken totdat de tomaat zacht is geworden. Vervolgens het vlee en de suiker toevoegen en bak dit rondom bruin in 10 minuten. Dan het water toevoegen en het geheel 30 minuten afgesloten verder laten stoven. Als laatste de bagoong en de rawits toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten sudderen en regelmatig roeren zodat de saus niet aanbrand en serveer.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 89 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
31592969