Sponsored Links

recente reacties

Don Berendsen
Waar is "wiite krijt" te koop, toko? Of gewoon va schoolbord krijt? Salam Don. gewoon bij de toko,...
Hans
Maar die salmonellaboosdoeners zitten niet in het eiwit maar op de schaal van het ei.
ronald
we hebbe het gemaakt.... wachten og even de marinade af. Saus is exiting.
Lucien
Leuk recept, maar rauwe eiwitten gebruiken is tricky omdat ze in dit gerecht niet worden verhit. De ...
Frank
Heel hartelijk dank voor dit recept . het smaakt heel erg lekker ,we missen Indonesia heel erg

User Rating: 4 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar inactive
 
Rempejek katjang
rijstemeelkoekjes met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pinda's
100 gr rijstemeel
100 gr bloem
100 ml kokosmelk
olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 theel kencur
2 theel zout
2 sjalot
2 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met rijstemeel, de bloem en de kokosmelk tot een beslag. Voeg dan de pinda's toe en roer dit goed door elkaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne ronde koekjes



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters

People in this conversation

  • winnie

    100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in een pollepel kon worden opgeschept.
    De koekjes worden niet dun, zijn dikke deegachtige dingen. smaak is wel goed.

    0 Like Short URL:

who is online

We have 113 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27989485