Sponsored Links

recente reacties

leon
Hoi. Trouwens een leuke site hebben jullie. Ga er zeker vaker iets uit maken. Een vraag over het rec...
AmilianO
Probeer dit gerecht eens te maken van ossestaart vlees. Mijn inziens veeeel smakelijker. Wel veel la...
hills
Wij hebben deze menudo gemaakt met 250gr lever , geen varkensvlees , geen kikkererten en 6 ...
Barbara Metz
Het kan in de vriezer! Als je 24 u vantevoren buiten de koeling laat ontdooien,dan wikkel je het in ...
Rebacaatje
Dit is echt lekker. Op het eind wat sambal erdoor gedaan. Heerlijk. Zoet met klein beetje pit

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Ampela Ayam Peteh
kippenmaagjes met petehbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. kippenmaagjes
250 gr. garnalen
1 groene en rode lombok
6 rode uien
5 petehbonen
3 teentjes knoflook
2 eetl bieslook
440 ml kokosmelk
1 theel jahe/djahé
olie
2 salam blaadjes
gula jawa smaak
limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de van de zaadlijsten ontdan lomboks in dunne ringen. Snijd de sjalotten, de knoflook, de petehbonen fijn en dan de kippenmaagjes grof. Sprenkel wat limoensap over de kippenmaagjes. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de jahe/djahé en de salamblaadjes.
Voeg vervolgens de kippenmagen en de garnalen er aan toe en bak dit totdat de garnalen van kleur veranderen. Voeg dan de petehbonen, de lomboks, de gula jawa en de kokosmelk toe. Sudder het verder gaar. Garneer met gesnipperde bieslook



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 67 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
31573175