1 2 3 4

Translations

Dutch English French German Indonesian Italian Norwegian Portuguese Spanish

Sponsored Links

recente reacties

saaf
very wel post v i like it.
Reinier
Echt lekker recept, heerlijk!
top!
Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Dabu dabu - Sambal tomaat in Joomla Article
Rogier
Vraagje:
kan je dit ook een dag te voren maken?
en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Ayam Panggang Kecap
geroosterde kip in zoetzure ketjapsaus         

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 eetl olie
2 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
1 eetl limoensap
100 ml water
zout naar smaak
peper naar smaak

Cara membuat:
bereiding
Splijt de kip open en wrijf deze in met peper en zout. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de sjalloten voor 2 minuten. Voeg dan de kecap, de palmsuiker, het limoensap en het water toe. Voeg vervolgens de kip toe en stoof de kip zachtjes voor 60 minuten. Eventueel wat water en kecap toevoegen als het te droog wordt. Rooster vervolgens de kip boven een houtskoolvuurtje voor 15 minuten en snijd de kip in stukken. Giet de saus over de kip en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We have 81 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
33017360