1 2 3 4

Sponsored Links

recente reacties

Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Rogier
Vraagje: kan je dit ook een dag te voren maken? en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ma...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...
Hanka Gerretsen
Sounds very nice!! Certainly going to prepare this when it's summer!
Bianca
Vanavond samen met mijn verloofde met heel veel plezier dit recept uitgeprobeerd.Onze spekkoek was w...

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Angeun Lada
Rundvlees met bamboe in een kruidige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gr rundvlees
250 gr runder hart
250 gr runder lever
200 gr bamboe scheuten
2 tomaten
1000 ml water
3 kecombrang
2 serehstengels
1 theel palmsuiker
1 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 rode lomboks
7 rode sjalotjes
4 teentjes knoflook
½ theel ketumbar
2 cm kencur
3 cm kunyit
2 cm jahe
4 kemirie noten
½ theel trasi

Cara membuat:
Bereiding;
Kook het hart en de lever gaar in het water en snijd al het vlees in stukjes. Snijd de kecombrang en de tomaten in stukjes, de bamboe in reepjes en kneus de sereh. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de sereh en de kecombrang toe en bak dit nog 3 minuten. Vervolgens de bouillon toevoegen en laat het zachtjes 1 uur sudderen. Dan de bamboe scheuten, de tomaten, het zout en de palmsuiker toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 240 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
32782224