Sponsored Links

recente reacties

Jeroen wouters
hartstikke lekkere soep, echt van genoten. leuk en makkelijk om te maken
Hr. R. Geenen
Ik heb ondertussen wel een stuk of 100 recepten rendang gelezen en du uwe komt het dichts bij de ech...
winnie
100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in ee...
Han
Deze smaak heb ik sinds 1976 niet meer geproefd. Heerlijk!
Jan-Roelof
Goochiedaddy, wij maken de Ikan Pepesan altijd alleen maar in de oven en dat gaat prima, zolang je d...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 

Sate Pusut Daging
Sate van rundergehakt balletjes


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gr rundergehakt
100 gr geraspte kokos
10 sate prikkers

Haluskan:
Bumbu:
1 rode lombok
3 rode rawits
2 theel palmsuiker
1/4 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het gehakt met de kokos en de bumbu en vorm hiervan balletjes. Rijg de balletjes op de satestokjes en vorm deze dan in worstjes.
Rooster de sate zachtjes boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar.




Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 91 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27238457