1 2 3 4

Sponsored Links

recente reacties

Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Rogier
Vraagje: kan je dit ook een dag te voren maken? en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ma...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...
Hanka Gerretsen
Sounds very nice!! Certainly going to prepare this when it's summer!
Bianca
Vanavond samen met mijn verloofde met heel veel plezier dit recept uitgeprobeerd.Onze spekkoek was w...

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Baeba
Gestoomde kokoscake met suikerstroop
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
10 eetl. rijstemeel
160 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
bananenblad

bahan-bahan suikersiroop:
ingrediënten:
250 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 kaneelstokje
250 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Klop de eieren zodanig op dat deze gaan schuimen en schep lepel voor lepel het rijstemeel erdoor. Vervolgens de kokosmelk en het zout er door scheppen. Verhit in een pannetje het water en voeg hier de palmsuiker en de kaneel aan toe en kook dit totdat de suiker in opgelost en het mengsel dit is geworden. Verwijder dan het kaneelstokje. Bekleed een schaal met het bananenblad en giet hierin het beslag. Stoom de cake vervolgens is 30-35 minuten gaar. Schep het dan op een schaal en giet daarna de siroop over de cake en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 87 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
32760879