Sponsored Links

recente reacties

Jeroen wouters
hartstikke lekkere soep, echt van genoten. leuk en makkelijk om te maken
Hr. R. Geenen
Ik heb ondertussen wel een stuk of 100 recepten rendang gelezen en du uwe komt het dichts bij de ech...
winnie
100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in ee...
Han
Deze smaak heb ik sinds 1976 niet meer geproefd. Heerlijk!
Jan-Roelof
Goochiedaddy, wij maken de Ikan Pepesan altijd alleen maar in de oven en dat gaat prima, zolang je d...

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive
 
Lenko-Lenko
gemende groenten met saus
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu
200 gr. tauge
200 gr. spitskool
olie
water

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 rode lombok
1 theel. trassi
1 theel. gula jawa (palmsuiker)
5 eetl. ketjap manis
zout naar smaak
1 citroen (sap)

Taburan;
garnering;
bawang goreng
gehakte selderij

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in plakken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de thau goudbruin. Laat deze daarna uitlekken op keukenpapier. Blancheer de taugé en in reepjes gesneden spitskool afzonderlijk voor 3 minuten en laat deze goed uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Serveer de groenten en de saus afzonderlijk.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 92 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27238456