1 2 3 4

Sponsored Links

recente reacties

Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Rogier
Vraagje: kan je dit ook een dag te voren maken? en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ma...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...
Hanka Gerretsen
Sounds very nice!! Certainly going to prepare this when it's summer!
Bianca
Vanavond samen met mijn verloofde met heel veel plezier dit recept uitgeprobeerd.Onze spekkoek was w...

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Oerap-oerap
groentesalade met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr taugé
1/4 komkommer
1/8 witte kool
olie
1 theel sambal ulek (zie recept)
2 teentjes knoflook
1 theel asem
zout naar smaak
1/2 theel suiker
50 gr geraspte kokos
1 jeruk purutblad

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de komkommer en de kool in reepjes. blancheer dit met de taugé kort in kokond water. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de de fijngesneden knoflook, de sambal, de asem, het zout en de suiker. Voeg de kokos en de jeruk purut toe en bak dit kort. Verwijder dan de jerut purutblad en schep de groenten er doorheen. Laten afkoelen en serveren

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters

People in this conversation

who is online

We have 279 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
32768146