logo

Recente Reacties

Sup Lobak
Soep van rettich


Bahan-Bahan:
1 kleine rettich
1 teentje knoflook
2 cm jahe
¼ theel nootmuskaat
¼ theel kaneel
1 theel zout
3 eetl kecap manis
¼ theel palmsuiker
800 ml water
2 eetl olie

Pelengkap:
Vulling:
250 gekookte kip
4 stukje tempé goreng
1 stengel bleekselderij
1 ui
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rettich in dunne reepjes (lucifers). Snijd de knoflook en de jahe fijn. Versnipper de kip en snijd de bleekselderij en de ui in dunnen plakjes en de tomaten in partjes. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de nootmuskaat, de kaneel, de palmsuiker en de kecap toe gevolgd door het water en breng het aan de kook. Dan de rettich toevoegen en kort zachtjes laten sudderen totdat de rettich gaar is. 
Verdeel de kip, de tempé, de bleekselderij, de ui en de tomaten over de kommen en schep de soep erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 2138 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45010203