Sponsored Links

recente reacties

Kokkieblanda
gemakshalve: cocktailprikkers, normaal gemaakt van bambu
Niels
Wat wordt er in dit recept precies bedoel met Biting? En hoe ziet het eruit. Alvast dank
Paul
Volgens Hilbert in Indisch kook en leesboek (1992)wordt rawon gegeten met rijst of lontong waarover ...
Don Berendsen
Waar is "wiite krijt" te koop, toko? Of gewoon va schoolbord krijt? Salam Don. gewoon bij de toko,...
Hans
Maar die salmonellaboosdoeners zitten niet in het eiwit maar op de schaal van het ei.

User Rating: 4 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar inactive
 
Sambal goreng tempeh peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempé
250 gr kippemagen
3 teentjes knoflook
3 sjalotten
4 eetl sambal peteh
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tempé in blokjes en de kip in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tempé toe en bak dit rondom bruin. Dan de kip en ook deze bruin bakken. Vervolgens de sambal toevoegen en nog 5 minuten zachtjes doorbakken. Eventueel een scheutje water toevoegen tegen het aanbakken.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 87 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
28080449