1 2 3 4

Sponsored Links

recente reacties

Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Rogier
Vraagje: kan je dit ook een dag te voren maken? en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ma...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...
Hanka Gerretsen
Sounds very nice!! Certainly going to prepare this when it's summer!
Bianca
Vanavond samen met mijn verloofde met heel veel plezier dit recept uitgeprobeerd.Onze spekkoek was w...

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Sambal goreng tempeh peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempé
250 gr kippemagen
3 teentjes knoflook
3 sjalotten
4 eetl sambal peteh
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tempé in blokjes en de kip in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tempé toe en bak dit rondom bruin. Dan de kip en ook deze bruin bakken. Vervolgens de sambal toevoegen en nog 5 minuten zachtjes doorbakken. Eventueel een scheutje water toevoegen tegen het aanbakken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 79 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
32792938