logo

Recente Reacties

Pengat tahu
tahu en sperziebonen gestoofd in kokosmelk
Bahan-bahan;
ingrediënten:
150 gr tahu/tofu,
200 gr sperziebonen,
400 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 serehstengel, gekneusd
1 theel asem
1 salamblaadje

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm laos
2 rode lomboks
1 cm kunyit (kurkuma)
2 kemirinoten
2 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en de sperziebonen in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tahu, de asem, de salam, de sereh en de sperziebonen toe en bak deze 5 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 15 minuten stoven

Add comment

Submit

who is online

We have 1940 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45019692