Sponsored Links

recente reacties

Kokkieblanda
gemakshalve: cocktailprikkers, normaal gemaakt van bambu
Niels
Wat wordt er in dit recept precies bedoel met Biting? En hoe ziet het eruit. Alvast dank
Paul
Volgens Hilbert in Indisch kook en leesboek (1992)wordt rawon gegeten met rijst of lontong waarover ...
Don Berendsen
Waar is "wiite krijt" te koop, toko? Of gewoon va schoolbord krijt? Salam Don. gewoon bij de toko,...
Hans
Maar die salmonellaboosdoeners zitten niet in het eiwit maar op de schaal van het ei.

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 
Mendoan tempe
Gebakken plakjes tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe
3 lente-uitjes
250 g bloem
200 ml water
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
6 teentjes knoflook
2,5 cm kencur

Cara membuat:
bereiding::
Snijd de tempe in plakjes en de lente-uitjes in stukjes/reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het water, de lente-uitjes, het zout en de bloem en meng dit tot een beslag. Haal de plakjes tempe door het beslag en bak deze in een wok/wadjan met de olie goudbruin.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 136 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
28078660