Sponsored Links

recente reacties

Jeroen wouters
hartstikke lekkere soep, echt van genoten. leuk en makkelijk om te maken
Hr. R. Geenen
Ik heb ondertussen wel een stuk of 100 recepten rendang gelezen en du uwe komt het dichts bij de ech...
winnie
100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in ee...
Han
Deze smaak heb ik sinds 1976 niet meer geproefd. Heerlijk!
Jan-Roelof
Goochiedaddy, wij maken de Ikan Pepesan altijd alleen maar in de oven en dat gaat prima, zolang je d...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 
Mendoan tempe
Gebakken plakjes tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe
3 lente-uitjes
250 g bloem
200 ml water
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
6 teentjes knoflook
2,5 cm kencur

Cara membuat:
bereiding::
Snijd de tempe in plakjes en de lente-uitjes in stukjes/reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het water, de lente-uitjes, het zout en de bloem en meng dit tot een beslag. Haal de plakjes tempe door het beslag en bak deze in een wok/wadjan met de olie goudbruin.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 101 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27201659