1 2 3 4

Sponsored Links

recente reacties

Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Rogier
Vraagje: kan je dit ook een dag te voren maken? en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ma...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...
Hanka Gerretsen
Sounds very nice!! Certainly going to prepare this when it's summer!
Bianca
Vanavond samen met mijn verloofde met heel veel plezier dit recept uitgeprobeerd.Onze spekkoek was w...

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Mendoan tempe
Gebakken plakjes tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe
3 lente-uitjes
250 g bloem
200 ml water
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
6 teentjes knoflook
2,5 cm kencur

Cara membuat:
bereiding::
Snijd de tempe in plakjes en de lente-uitjes in stukjes/reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het water, de lente-uitjes, het zout en de bloem en meng dit tot een beslag. Haal de plakjes tempe door het beslag en bak deze in een wok/wadjan met de olie goudbruin.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 69 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
32773480