Sponsored Links

recente reacties

Jeroen wouters
hartstikke lekkere soep, echt van genoten. leuk en makkelijk om te maken
Hr. R. Geenen
Ik heb ondertussen wel een stuk of 100 recepten rendang gelezen en du uwe komt het dichts bij de ech...
winnie
100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in ee...
Han
Deze smaak heb ik sinds 1976 niet meer geproefd. Heerlijk!
Jan-Roelof
Goochiedaddy, wij maken de Ikan Pepesan altijd alleen maar in de oven en dat gaat prima, zolang je d...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 
Gai Tod Pud Pad
rode kip curry
Ingrediënten:
400 gr kip
1 eetl rode curry pasta
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
olie

Garnering:
4 rode rawits
4 kaffir lime / jerut purut blaadjes
5 basilicum blaadjes

Bereiding;
Snijd de kip in stukjes. Verhit in een wok de olie en frituur de kip en schep deze op een bord. Verhit in een wok 1 eetl olie en bak de pasta voor 2 minuten. Voeg dan de kip, de palmsuiker, de nam pla en bak dit voor 30 seconden. Schep het op een bord en garneer het met julienne gesneden rawits en de basiclicum en lime blaadjes.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 114 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27224756