Sponsored Links

recente reacties

leon
Hoi. Trouwens een leuke site hebben jullie. Ga er zeker vaker iets uit maken. Een vraag over het rec...
AmilianO
Probeer dit gerecht eens te maken van ossestaart vlees. Mijn inziens veeeel smakelijker. Wel veel la...
hills
Wij hebben deze menudo gemaakt met 250gr lever , geen varkensvlees , geen kikkererten en 6 ...
Barbara Metz
Het kan in de vriezer! Als je 24 u vantevoren buiten de koeling laat ontdooien,dan wikkel je het in ...
Rebacaatje
Dit is echt lekker. Op het eind wat sambal erdoor gedaan. Heerlijk. Zoet met klein beetje pit

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Pad Kaprow Khai
pittige stukjes kip

Ingrediënten:
300 gr kipfilet
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 sjallot
2 lente uitjes
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
1/4 theel witte peper
10 basilicum blaadjes
3 eetl olie

Bereiding;
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de sjallot in dunne plakjes en de lente uitjes in stukjes van 3 cm. Verhit in een wok de olie en bak je knoflook en de rawits voor 15 sec. Voeg dan de overige ingrediënten behalve de basilicum toe en bak dit totdat het vlees gaar is. Meng dan de basilicum erdoor en serveer


Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 147 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
31561876