Sponsored Links

recente reacties

leon
Hoi. Trouwens een leuke site hebben jullie. Ga er zeker vaker iets uit maken. Een vraag over het rec...
AmilianO
Probeer dit gerecht eens te maken van ossestaart vlees. Mijn inziens veeeel smakelijker. Wel veel la...
hills
Wij hebben deze menudo gemaakt met 250gr lever , geen varkensvlees , geen kikkererten en 6 ...
Barbara Metz
Het kan in de vriezer! Als je 24 u vantevoren buiten de koeling laat ontdooien,dan wikkel je het in ...
Rebacaatje
Dit is echt lekker. Op het eind wat sambal erdoor gedaan. Heerlijk. Zoet met klein beetje pit

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Phat phak mangsawirat
Roergebakken paddestoelen en groenten
Ingrediënten:
5 shiitakes,
100 g champignons
100 g babymais
100 g bloemkool
100 g witte kool
50 g sugar snaps
50 g taugé
1/2 theel zout
1 eetl sojasaus
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl knoflook, fijngehakt
50 ml olie
50 ml water

bereiding:
Snijd de mais in de lengte doormidden, de kolen in grove stukjes, de champignons in plakjes en de shiitakes in vieren. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de knoflook. Voeg de shiitakes en de bloemkool stukjes en bak deze totdat de gaar zijn.
Dan de champignons, de mais, de sugar peas, de witte kool, het zout, de gula jawa en de sojasaus toevoegen met het water. Zachtjes laten stoven en op het laatst de taugé toevoegen. Nog even laten bakken en serveer.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 136 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
31618907