1 2 3 4

Sponsored Links

recente reacties

Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Rogier
Vraagje: kan je dit ook een dag te voren maken? en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ma...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...
Hanka Gerretsen
Sounds very nice!! Certainly going to prepare this when it's summer!
Bianca
Vanavond samen met mijn verloofde met heel veel plezier dit recept uitgeprobeerd.Onze spekkoek was w...

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Phak Bung Fai Daeng
gebakken waterspinazie

Ingrediënten:
250 gr kangkung (anders spinazie)
4 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel zwarte bonen pasta
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 theel palmsuiker
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en wat de kangkung. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de rawits voor 1 minuut. Voeg dan de kangkung toe en bak het 1 minuut. Dan de overige ingrediënten toevoegen en nog kort bakken totdat de kangkung gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 313 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
32765409