Sponsored Links

recente reacties

Don Berendsen
Waar is "wiite krijt" te koop, toko? Of gewoon va schoolbord krijt? Salam Don. gewoon bij de toko,...
Hans
Maar die salmonellaboosdoeners zitten niet in het eiwit maar op de schaal van het ei.
ronald
we hebbe het gemaakt.... wachten og even de marinade af. Saus is exiting.
Lucien
Leuk recept, maar rauwe eiwitten gebruiken is tricky omdat ze in dit gerecht niet worden verhit. De ...
Frank
Heel hartelijk dank voor dit recept . het smaakt heel erg lekker ,we missen Indonesia heel erg

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive
 
Phak Bung Fai Daeng
gebakken waterspinazie

Ingrediënten:
250 gr kangkung (anders spinazie)
4 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel zwarte bonen pasta
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 theel palmsuiker
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en wat de kangkung. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de rawits voor 1 minuut. Voeg dan de kangkung toe en bak het 1 minuut. Dan de overige ingrediënten toevoegen en nog kort bakken totdat de kangkung gaar is.


Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 116 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27984604