Sponsored Links

recente reacties

Don Berendsen
Waar is "wiite krijt" te koop, toko? Of gewoon va schoolbord krijt? Salam Don. gewoon bij de toko,...
Hans
Maar die salmonellaboosdoeners zitten niet in het eiwit maar op de schaal van het ei.
ronald
we hebbe het gemaakt.... wachten og even de marinade af. Saus is exiting.
Lucien
Leuk recept, maar rauwe eiwitten gebruiken is tricky omdat ze in dit gerecht niet worden verhit. De ...
Frank
Heel hartelijk dank voor dit recept . het smaakt heel erg lekker ,we missen Indonesia heel erg

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive
 
Gung Fu Shrimp
gebakken gehakte garnalen
Ingrediënten:
8 tijger garnalen / gamba's
6 rode rawits
2 eetl selderij (gehakt)
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl limoensap
1 theel rietsuiker
3 teentjes knoflook
1 sjalot
olie

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de zwarte darmstreng. Snijd de kop en de staart af en hak de garnaeln fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin afzonderlijk de gehakte garnalen en de koppen en staarten. Schep uit de wok/wadjan en laat het uitlekken.
Snijd de sjalot en de knofllok in dunne plakjes en hak de rawits en de selderij fijn. Meng dit met de vissaus, de suiker, de sjalot en de knoflook.
Leg op een bord de gehakte garnalen in het midden en garneer dit met de koppen en staarten en de saus apart



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27990281