1 2 3 4

Translations

Dutch English French German Indonesian Italian Norwegian Portuguese Spanish

Sponsored Links

recente reacties

saaf
very wel post v i like it.
Reinier
Echt lekker recept, heerlijk!
top!
Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Dabu dabu - Sambal tomaat in Joomla Article
Rogier
Vraagje:
kan je dit ook een dag te voren maken?
en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Gung Fu Shrimp
gebakken gehakte garnalen
Ingrediënten:
8 tijger garnalen / gamba's
6 rode rawits
2 eetl selderij (gehakt)
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl limoensap
1 theel rietsuiker
3 teentjes knoflook
1 sjalot
olie

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de zwarte darmstreng. Snijd de kop en de staart af en hak de garnaeln fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin afzonderlijk de gehakte garnalen en de koppen en staarten. Schep uit de wok/wadjan en laat het uitlekken.
Snijd de sjalot en de knofllok in dunne plakjes en hak de rawits en de selderij fijn. Meng dit met de vissaus, de suiker, de sjalot en de knoflook.
Leg op een bord de gehakte garnalen in het midden en garneer dit met de koppen en staarten en de saus apart

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We have 126 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
33002921