Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
geroerbakte taugé met bieslook
op de wijze uit Beijng
ingrediënten:
250 gr taugé
2 eieren
4 eetl olie
2 theel zout of naar smaak
50 gr bieslook
optioneel 1/4 theel ve-tsin

bereiding:
snijd de bielsook in stukjes van 3 cm lengte. Klop de eieren op. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en voeg de eieren toe. Wentel de wok/wadjan zodat er een dunne omelet ontstaat en bak deze droog. Snijd de omelet daarna in reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg dan het zout en de tauge toe en roerbak dit voor 2-3 minuten. Voeg dan de bieslook en het ei toe en bak dit nog kort verder. Eventueel dan de ve-tsin toevoegen en serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578493