zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Ayam Bakar Rica - gekruide kip
- Gaeng Liang Fug Thong - soep met pompoen met kokos
- Telur Karuang - vis eitjes pap
- Nam Chim Kai - zoetzure chilisaus
- Ukut urab - gemengde groenten met geraspte kokos
- Soto Daging - kruidige rundvleessoep
- Be Siap Guling - geroosterde gele kip
- Rendang Ginjal - rendang van niertjes
- Khor Gai Tod - Kipnuggets
- Ayam Goreng Pasir Kaliki - gekruide gebakken gestoofde kip
Suhongdou


Suhongdou
ingrediënten:
400 gr gekookte rode bonen of kidney beans
50 gr boerenkool
50 gr bloem
2 theel zout
olie
bereiding:
Hak de boerenkool fijn. Meng de bonen door de bloem en schep de bonen eruit. Verhit in een wok 5 eetl olie en bak de bonen voor 3 minuten en schep de bonen eruit. Voeg nog 1 eetlepel olie toe en bak hierin de kool voor 30 seconden. Voeg dan de bonen en het zout toe en meng het goed.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.