1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Eend met honingglazuur

Ingrediënten:
2 grote eendenborsten (elk circa 225 g), zonder bot
1 theel donkere sojasaus
2 eetl honing
1 theel knoflookazijn
3 teentjes knoflook, geperst
1 theel steranijspoeder
2 theel maïzena
2 theel water

Garnering:
Bladselderij, dunne plakjes komkommer, bieslook, fijngehakt

Bereiding:
Vermeng de sojasaus, de honing, de azijn, het knoflook en het steranijspoeder. Maak dan een papje van de maïzena en het water en roer dit door het net gemaakte sojamengsel. Leg vervolgens de eend in een ovenschaal en bestrijk de eend met de marinade. Dek dan de schaal af en laat de eend minstens 2 uur marineren.
Haal uiteindelijk de eend uit de marinade en bak de eend 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C. Bestrijk de eend ondertussen steeds met de marianade. Leg als de een gaar is, de eend ongeveer 3-4 minuten onder de gril, tot de bovenkant gekarameliseerd is. Snijd het eendenvlees in dunne plakjes en garneer met de bladselderij, de komkommer en bieslook.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34253771