banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Eend met honingglazuur

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Eend met honingglazuur

Ingrediënten:
2 grote eendenborsten (elk circa 225 g), zonder bot
1 theel donkere sojasaus
2 eetl honing
1 theel knoflookazijn
3 teentjes knoflook, geperst
1 theel steranijspoeder
2 theel maïzena
2 theel water

Garnering:
Bladselderij, dunne plakjes komkommer, bieslook, fijngehakt

Bereiding:
Vermeng de sojasaus, de honing, de azijn, het knoflook en het steranijspoeder. Maak dan een papje van de maïzena en het water en roer dit door het net gemaakte sojamengsel. Leg vervolgens de eend in een ovenschaal en bestrijk de eend met de marinade. Dek dan de schaal af en laat de eend minstens 2 uur marineren.
Haal uiteindelijk de eend uit de marinade en bak de eend 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C. Bestrijk de eend ondertussen steeds met de marianade. Leg als de een gaar is, de eend ongeveer 3-4 minuten onder de gril, tot de bovenkant gekarameliseerd is. Snijd het eendenvlees in dunne plakjes en garneer met de bladselderij, de komkommer en bieslook.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37202762