1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Chongqing Kip
zeer pittige gebakken kip

Ingrediënten:
600 gr kipfilet (of 1 kip in 20 stukken)
2 eetl Sichuan peperkorrels
5 cm jahe
6 teentjes knoflook
1 theel Shaoxing wijn
1/2 theel suiker
7-9 gedroogde pepers
2 eetl olie
 
Marinade:
1 theel olie
1 theel kecap
2 theel Shaoxing wijn
1 theel zout
1 theel maizena
 
Garnering:
2 lente-uitjes
 
Bereiding:
Meng de ingrediënten voor de marinade. Snijd de kip in stukjes en meng dit met de marinade en laat dit tenminste 1 uur intrekken. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Snijd de lente-uitjes in reepjes en breek de gedroogde pepers in stukken.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees goudbruin en schep uit de pan. Voeg dan de peperkorrels toe aan de pan en bak deze voor 2 minuten. Dan de jahe en de knoflook toevoegen en bak dit 1 minuut. Dan de gedroogd pepers toevoegen en bak het geheel 1 minuut verder.
Voeg dan de kip, de wijn en de suiker toevoegen en bak het geheel totdat het vocht is verdampt. Bestrooi het met de lente-uitjes en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34422648