1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 3 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Laziji
Mala Chongqing kip

Ingrediënten:
4 kippendijen
25 gedroogde rode chili pepers
6 cm gember
1 bos-uitje
1/2 theel palmsuiker
1 eetl Sichuan peperkorrels
1/2 eetl rijstwijn
1/2 theel zout
1 eetl sesamzaad
1 theel sesamolie
750 ml olie

ingrediënten marinade:
1 eetl soja saus
1 eetl rijstwijn
1/2 theel peper
3 theel maizena
4 cm gember
1 lente-ui (groene deel)

Bereiding:
Snijd de kipo in kleine stukjes. Rasp de gember voor de marinade en snijd de lent-ui in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de marinade samen met het vlees en laat 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en frituur de kip tot lichtbruin en schep eruit. Verhit daarna opnieuw de olie en frituur de kip voor de tweede keer totdat deze donderbruin is geworden en laat uitlekken.
Rasp de gember en snijd de bos0ui in kleine stukjes. Verhit in een pan 1/2 eetl olie en bak de peperkorrels totdat deze beginnen te geuren. Dan de chili pepers toevoegen samen met de gember en de lent-ui en bak dit zachtjes voor 1 minuut.
Dan op hoog vuur de kip, de rijstwijn en het zout toevoegen en roer goed. Dan de sesamzaad, de palmsuiker en de sesamolie toevoegen en meng goed. Serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 294 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35871335