banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 17 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 28 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
烧鸡 - geroosterde kip

ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
witte azijn
water

marinade:
5 teentjes knoflook
5 cm jahe
2 lente-uitjes
1 eetl Shaoxing wijn / rijstwijn
125 ml soja saus
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
1/2 theel 5 kruiden poeder

Bereiding:
Maak de kip schoon en laat deze in water voor 15 minuten staan en laat daarna uitlekken. Wrijf de kip in met de azijn en laat dit 10 minuten intrekken en droog de kip daarna af.
Snijd de knoflook en de jahe fijn en de lente-ui in kleine stukjes. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee de kip en laat dit voor 48 uur intrekken. Regelamtig de kip omdraaien in de marinade.
Haal de kip uit de marinade en laat deze op een oven rack op kamertemperatuur drogen. Duurt tussen de 2 en 4 uur. Het vel komt dan strak om de kip te zitten.
Verwarm een oven op 200 graden en bak de kip voor 30 minuten. Verlaag dn de temperatuur naar 120graden en bak nog de kip voor 20 minuten. Haal de kip uit de oven en laat dee voor 15 minuten rusten. Serveer de kip met een saus naar keuze.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36514257