banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Lu sun Niu Rou Si
asperges met reepjes rundvlees


Ingrediënten:
250 gr mager rundvlees
350 gr groene asperges
5 teentjes knoflook
2 lentje uitjes
3 eetl arachide olie

marinade:
1 eetl kecap manis (donkere kecap)
1 eetl kecap asin (lichte kecap)
1 eetl rijstwijn
1 eetl maizena

saus:
2 eetl bouillom
1 eetl rijstwijn
1 eetl kacap asin (lichte kecap)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

garnering:
julienne gesneden wortel
sesam olie

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en halveer de asperges schuin. Snijd de lente uitjes schuin in stukjes.
Meng het vlees met de ingrediënten voor de marinade en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een wok de olie en bak het vlees in 2 minuten bruin en schep uit de pan. Voeg dan de knoflook, de lente uitjes en de asperges toe en bak dit voor 2 minuten. Dan de ingredienten voor de saus toevoegen en bak dit totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Schep het vlees erdoor en schep het op een schaal.
Besprenkel het met wat sesam olie en garneer met reepjes wortel.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335787