1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Lu sun Niu Rou Si
asperges met reepjes rundvlees


Ingrediënten:
250 gr mager rundvlees
350 gr groene asperges
5 teentjes knoflook
2 lentje uitjes
3 eetl arachide olie

marinade:
1 eetl kecap manis (donkere kecap)
1 eetl kecap asin (lichte kecap)
1 eetl rijstwijn
1 eetl maizena

saus:
2 eetl bouillom
1 eetl rijstwijn
1 eetl kacap asin (lichte kecap)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

garnering:
julienne gesneden wortel
sesam olie

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en halveer de asperges schuin. Snijd de lente uitjes schuin in stukjes.
Meng het vlees met de ingrediënten voor de marinade en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een wok de olie en bak het vlees in 2 minuten bruin en schep uit de pan. Voeg dan de knoflook, de lente uitjes en de asperges toe en bak dit voor 2 minuten. Dan de ingredienten voor de saus toevoegen en bak dit totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Schep het vlees erdoor en schep het op een schaal.
Besprenkel het met wat sesam olie en garneer met reepjes wortel.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36090955