banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Lu sun Niu Rou Si - asperges met reepjes rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Lu sun Niu Rou Si
asperges met reepjes rundvlees


Ingrediënten:
250 gr mager rundvlees
350 gr groene asperges
5 teentjes knoflook
2 lentje uitjes
3 eetl arachide olie

marinade:
1 eetl kecap manis (donkere kecap)
1 eetl kecap asin (lichte kecap)
1 eetl rijstwijn
1 eetl maizena

saus:
2 eetl bouillom
1 eetl rijstwijn
1 eetl kacap asin (lichte kecap)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

garnering:
julienne gesneden wortel
sesam olie

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en halveer de asperges schuin. Snijd de lente uitjes schuin in stukjes.
Meng het vlees met de ingrediënten voor de marinade en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een wok de olie en bak het vlees in 2 minuten bruin en schep uit de pan. Voeg dan de knoflook, de lente uitjes en de asperges toe en bak dit voor 2 minuten. Dan de ingredienten voor de saus toevoegen en bak dit totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Schep het vlees erdoor en schep het op een schaal.
Besprenkel het met wat sesam olie en garneer met reepjes wortel.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38507974