Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Lu sun Niu Rou Si - asperges met reepjes rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Lu sun Niu Rou Si
asperges met reepjes rundvlees


Ingrediënten:
250 gr mager rundvlees
350 gr groene asperges
5 teentjes knoflook
2 lentje uitjes
3 eetl arachide olie

marinade:
1 eetl kecap manis (donkere kecap)
1 eetl kecap asin (lichte kecap)
1 eetl rijstwijn
1 eetl maizena

saus:
2 eetl bouillom
1 eetl rijstwijn
1 eetl kacap asin (lichte kecap)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

garnering:
julienne gesneden wortel
sesam olie

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en halveer de asperges schuin. Snijd de lente uitjes schuin in stukjes.
Meng het vlees met de ingrediënten voor de marinade en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een wok de olie en bak het vlees in 2 minuten bruin en schep uit de pan. Voeg dan de knoflook, de lente uitjes en de asperges toe en bak dit voor 2 minuten. Dan de ingredienten voor de saus toevoegen en bak dit totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Schep het vlees erdoor en schep het op een schaal.
Besprenkel het met wat sesam olie en garneer met reepjes wortel.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100635