Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kong Xin Cai met knoflook - roerbak van kangkung met knoflook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kong Xin Cai met knoflook
roerbak van kangkung met knoflook

Ingrediënten:
250 gr Kong Xin Cai / Kangkung
2 eetl olie
4 gedroogde pepers
2 teentjes knoflook
1/2 theel zout

Bereiding:
Maak de kangkung schoon en snijd deze in stukken. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan op hoog vuur de olie en bak de pepers donkerrood. Dan de knoflook toevoegen en bak voor 7 seconden. Vervolgens de kangkung toevoegen en bak voor 1 minuut. Voeg het zout toe en meng goed. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41040789