Kong Xin Cai met knoflook
roerbak van kangkung met knoflook
Ingrediënten:
250 gr Kong Xin Cai / Kangkung
2 eetl olie
4 gedroogde pepers
2 teentjes knoflook
1/2 theel zout
Bereiding:
Maak de kangkung schoon en snijd deze in stukken. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan op hoog vuur de olie en bak de pepers donkerrood. Dan de knoflook toevoegen en bak voor 7 seconden. Vervolgens de kangkung toevoegen en bak voor 1 minuut. Voeg het zout toe en meng goed. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sayur ikan nenek - sajoer geroekte makreel
- Sambal Obi
- Tumis Memir - gestoofde spinazie met vlees
- Sop misoa
- Ayam Panggang Gampang - gekruide gestoofde kip
- Pindasaus - saté saus
- Rundvlees met aardappel - 土豆炖牛肉
- Semur Ayam Kuah Hitam - gesmoorde kip in donkere saus
- Hati Ayam Pedas Krispi - krokant gebakken pittige kippenlevers
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
Recente Reacties
Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa en nee Ons recept is een oud en authentiek recept, maar er zijn modernere versies te vindenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoHeerlijk gerecht, maar dit recept is incompleet. Essentiële ingredienten die ontbreken 20 g koriander ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa, maar dat is het Kai gewordenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoKan het ook met kippen blokjesBalado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus
1 month agowerkelijk erg lekker, ga ik vaker maken, heerlijk!!!