Kong Xin Cai met knoflook
roerbak van kangkung met knoflook
Ingrediënten:
250 gr Kong Xin Cai / Kangkung
2 eetl olie
4 gedroogde pepers
2 teentjes knoflook
1/2 theel zout
Bereiding:
Maak de kangkung schoon en snijd deze in stukken. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan op hoog vuur de olie en bak de pepers donkerrood. Dan de knoflook toevoegen en bak voor 7 seconden. Vervolgens de kangkung toevoegen en bak voor 1 minuut. Voeg het zout toe en meng goed. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
- Brokoli Tumis Cabe Kering - gebakken broccoli
- Tumis Ayam dan Kacang Mede - roerbak van kip met chashew noten
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Cah Kailan Teri Medan - chinese broccili met een ansjovis saus
- Ayam Pedas Manis Daun Ketumbar - pittig zoete kip met koriander
- Tum Bebek - gekruid en gestoomd eendengehakt
- Pastel Tutup - indonesisch pastei
- Semur Ayam Tomat - gestoofde kip met tomaat
- Tumis Kapri Ayam Jamur - roerbak van peultjes met kip
Recente Reacties
Sambal Miso
5 days agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
6 days agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
3 weeks agoBiefstuk werkt prima.Ayam paniki - een wat hete kip
1 month agoValt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...