Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Hu Pi Jian Jiao - 虎皮尖椒 - gebakken chilipepers met knoflook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hu Pi Jian Jiao - 虎皮尖椒
gebakken chilipepers met knoflook

Ingrediënten:
10 shishito peper, eventueel Pimientos de Padrón
3 teentjes knoflook
2 eetl lichte soja saus
1 eetl donkere azijn
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1 eetl olie

Bereiding:
Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de pepers totdat de huid van de pepers gaat rimpelen.
Schuif dan de pepers aan de kant van de pan en voeg de overige ingrediënten toe en bak dit voor 2 minuten en totdat de saus indikt. Schep dan de pepers erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080934