1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tarbot met bosuitjes en gember
Ingrediënten:
4 tarbot filets (à 200 gr. per stuk)
200 gr. dunne mie
20 gr. gember
40 gr. bosuitje
8 stelen gai lan (anders paksoy)
bananenbladeren
1 eetlepel sojasaus
1 eetl sesamolie
water

Bereiding:
Week de mie voor 5 minuten in heet water. Blancheer de gai lan voor 2 minuten in water met wat olie. Rasp de gember en snijd de bosuitjes in stukken van 3 cm. Knip de bananenbladeren in ronde vormen.
Leg op een bord het bananenblad met daarop eerst de mie en dan de vis. Leg de gai lan ernaast. Leg op de vis de gember en de bosuitjes. Stoom de vis vervolgens in 4 minuten gaar. Verwarm de olie en besprenkel dit samen met de ketjap over de schotels en serveer.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905