1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Dara Rebus Sambal Kacang
gestoofde mosselen/venusschelpen met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr mosselen / venusschelpen
3 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
1 cm jahe
1 cm kunyit
1/2 theel zout
500 ml water
 
Bahan Sambal Kerang
ingrediënten sambal saus
100 gr pinda's
3 rode rawits
1 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1 theel peper
1/2 theel azijn
200 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de mosselen, de jeruk purut, de salam, de jahe
en het zout en kook deze gaar. Giet af.
 
bereiding saus:
wrijf of maal de pinda's, de rawits, de lombok, de knoflook samen met het water tot een gladde massa. Voeg dan het zout en de peper toe en verwarm de saus. Roer dan de azijn erdoor.
 
Schep de mosselen op een bord en giet de saus erover en serveer.
 

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390