1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Dara Rebus Sambal Kacang
gestoofde mosselen/venusschelpen met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr mosselen / venusschelpen
3 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
1 cm jahe
1 cm kunyit
1/2 theel zout
500 ml water
 
Bahan Sambal Kerang
ingrediënten sambal saus
100 gr pinda's
3 rode rawits
1 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1 theel peper
1/2 theel azijn
200 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de mosselen, de jeruk purut, de salam, de jahe
en het zout en kook deze gaar. Giet af.
 
bereiding saus:
wrijf of maal de pinda's, de rawits, de lombok, de knoflook samen met het water tot een gladde massa. Voeg dan het zout en de peper toe en verwarm de saus. Roer dan de azijn erdoor.
 
Schep de mosselen op een bord en giet de saus erover en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407570