banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hui Guo Rou


Ingrediënten:
400 gr buikspek
3 groene knoflook (suan miao - jonge knoflook stengels)
3 cm jahe
1 eetl rijstwijn
2 eetl chilibonen pasta (duo ban jian)
1 eetl zoete bonen pasta (tian mian jiang)
1 theel palmsuiker
2 theel gefermenteerde zwarte bonen
1 theel kecap manis
1 eetl arachine olie
2 theel sesam olie
400 ml water

Bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes 25 minuten sudderen. Schep het vlees eruit en laat dit een paar uur staan. Snijd het vlees dan in plakjes. Snijd de groene knoflook in 5 cm lange stukjes en rasp de jahe.
Verhit in een wok de olie en bak het vlees snel bruin. Sprenkel de wijn over het vlees en schuif het naar boven.Voeg dan de groene knoflook, de jahe en de chilibonen pasta en bak dit voor 30 seconden. Dan de zoete bonen pasta toevoegen en 30 seconden bakken. Vervolgens de palmsuiker, de kecap en de zwarte bonen toevoegen en meng het vlees erdoor en bak dit nog 30 seconden. Sprenkel de sesam olie erover en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364998