logo

Recente Reacties

Lut Gee Hoong Shiu Ju Yook
varkensvlees met kastanjes

Ingrediënten:
750 gr buikspek (mager)
650 ml heet water
125 gr gedroogde kastanjes
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl lichte sojasaus
2 theel maizena + 2 eetl water
1 lente-ui
2 eetl olie
heet water

Bereiding:
Week de kastanjes in heet water voor 30 minuten. Laat het daarna uitlekken en herhaal het. Snijd de knoflook fijn en meng het met het zout. Snijd de lente-ui fijn. Snijd het vlees in blokjes. Meng de knoflook met de soja saus, de rijstwijn en het vlees en laat dit tenminste 60 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en voeg het vlees toe en roerbak dit voor 3 minuten totdat het bruin wordt. Dan de kastanjes toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en zachtjes afgesloten laten sudderen voor 40 minuten.
Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt tot 250 ml. Strooi dan de lente-ui erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 300 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42955654