Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Lut Gee Hoong Shiu Ju Yook - varkensvlees met kastanjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lut Gee Hoong Shiu Ju Yook
varkensvlees met kastanjes

Ingrediënten:
750 gr buikspek (mager)
650 ml heet water
125 gr gedroogde kastanjes
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl lichte sojasaus
2 theel maizena + 2 eetl water
1 lente-ui
2 eetl olie
heet water

Bereiding:
Week de kastanjes in heet water voor 30 minuten. Laat het daarna uitlekken en herhaal het. Snijd de knoflook fijn en meng het met het zout. Snijd de lente-ui fijn. Snijd het vlees in blokjes. Meng de knoflook met de soja saus, de rijstwijn en het vlees en laat dit tenminste 60 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en voeg het vlees toe en roerbak dit voor 3 minuten totdat het bruin wordt. Dan de kastanjes toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en zachtjes afgesloten laten sudderen voor 40 minuten.
Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt tot 250 ml. Strooi dan de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239966