Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Lut Gee Hoong Shiu Ju Yook - varkensvlees met kastanjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lut Gee Hoong Shiu Ju Yook
varkensvlees met kastanjes

Ingrediënten:
750 gr buikspek (mager)
650 ml heet water
125 gr gedroogde kastanjes
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl lichte sojasaus
2 theel maizena + 2 eetl water
1 lente-ui
2 eetl olie
heet water

Bereiding:
Week de kastanjes in heet water voor 30 minuten. Laat het daarna uitlekken en herhaal het. Snijd de knoflook fijn en meng het met het zout. Snijd de lente-ui fijn. Snijd het vlees in blokjes. Meng de knoflook met de soja saus, de rijstwijn en het vlees en laat dit tenminste 60 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en voeg het vlees toe en roerbak dit voor 3 minuten totdat het bruin wordt. Dan de kastanjes toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en zachtjes afgesloten laten sudderen voor 40 minuten.
Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt tot 250 ml. Strooi dan de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 261 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42437063