1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
gebakken rundvlees
op de wijze zoals in Shanxi
Ingrediënten:
400 gr rundvlees
50 ml soja saus
4 eetl maizena
4 eetl water
100 gr sjalotten
100 ml sesam olie
1/2 gr venkel zaadjes
100 ml kippenbouillon (zie recept)
3 theel rijstwijn
1 cm gember

Bereiding:
Snijd het vlees in dunnen plakjes. Meng de maizena met het water. Snijd de sjalotten fijn en rasp de gember. Meng het vlees met de sojasaus, de sjalotten en de opgeloste maizena. Verhit in een wok/wadjan de sesamolie en voeg het venkelzaad er aan toe. Voeg pas het vlees toe als de olie wat gaat walmen en roerbak dit vlees totdat het vrijwel gaar is. Dan de bouillon en de rijstwijn toevoegen en afsloten nog 1 minuut koken. Vervolgens de gember erdoor heen roeren en serveren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258078