1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gekruide biefstukreepjes

Ingrediënten:
225 gr biefstuk
2 teentjes knoflook, geperst
1 theel steranijspoeder
1 eetl donkere sojasaus (kecap manis)
reepjes lente-ui, om te garneren

Saus:
2 eetl plantaardige olie
1 bosje lente-uitjes, in de lengte gehalveerd
1 eetl donkere sojasaus
1 eetl droge sherry
1/4 theel chilisaus
15 ml water
2 theel maizena
4 theel water

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en leg het in een schaal. Meng in een kom de knoflook, de steranijspoeder en de sojasaus en schenk vervolgens het gevormde mengsel over het vlees. Meng dan alles goed door elkaar. Dek vervolgens de schaal af en laat het vlees 2 uur koelkast marineren. Verwarm voor de saus de olie in een wok/wadjan. Zet het vuur lager en bak de lente-uitjes 2 minuten.
Dan het vlees en de marianade in de wok/wadjan leggen en bak het vlees 3-4 minuten. Voeg de lente-uitjes, de sojasaus, de sherry, de chilisaus en twee derde van het water toe. Maak een papje van de maïzena en de rest van het water en schenk dit in de wok/wadjan. Breng vervolgens de saus aan de kook en laat de saus al roerend zachtjes stoven tot het dik en helder is.
Schep dan het mengsel in een schaal en garneer met de reepjes lenteui.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34516154