1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gekruide biefstukreepjes

Ingrediënten:
225 gr biefstuk
2 teentjes knoflook, geperst
1 theel steranijspoeder
1 eetl donkere sojasaus (kecap manis)
reepjes lente-ui, om te garneren

Saus:
2 eetl plantaardige olie
1 bosje lente-uitjes, in de lengte gehalveerd
1 eetl donkere sojasaus
1 eetl droge sherry
1/4 theel chilisaus
15 ml water
2 theel maizena
4 theel water

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en leg het in een schaal. Meng in een kom de knoflook, de steranijspoeder en de sojasaus en schenk vervolgens het gevormde mengsel over het vlees. Meng dan alles goed door elkaar. Dek vervolgens de schaal af en laat het vlees 2 uur koelkast marineren. Verwarm voor de saus de olie in een wok/wadjan. Zet het vuur lager en bak de lente-uitjes 2 minuten.
Dan het vlees en de marianade in de wok/wadjan leggen en bak het vlees 3-4 minuten. Voeg de lente-uitjes, de sojasaus, de sherry, de chilisaus en twee derde van het water toe. Maak een papje van de maïzena en de rest van het water en schenk dit in de wok/wadjan. Breng vervolgens de saus aan de kook en laat de saus al roerend zachtjes stoven tot het dik en helder is.
Schep dan het mengsel in een schaal en garneer met de reepjes lenteui.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092535