banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Runderfilet met Gai Lan
geroerbakte reepjes runderfilet met chinese broccoli
Ingrediënten:
250 gr runderfilet
12 stelen gai lan (anders paksoy)
2 lente uitjes
8 cm gember
1 teentje knoflook
olie
50 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl maïzena
2 eetl water
zout en peper naar smaak
1 eetl Shaoxing wijn

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Rasp de gember en snijd de knoflook zeer fijn. Snijd de lente-uitjes in reepjes. Meng de maizena met het water tot een papje. Wrijf het vlees in met het zout en peper, de wijn en het maizenapapje. Blancheer de gai lan kort in kokend water en laat het uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het gemarineerde vlees snel bruin. Schep het vervolgens uit de wok/wadjan en leg het even apart. Bak dan de gember, de knoflook, de lente-uitjes en de gai lan voor 1 minuut en voeg dan het vlees weer toe. Vervolgens de bouillon toevoegen en het geheel nog 2 minuten stoven.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252091