1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Au Larm
Kruidig gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
1000 gr riblappen
2 uien
15 cm jahe
11 teentjes knoflook
3 stukjes gedroogde mandarijnenschil
3 steranijs
2 theel szechuan peperkorrels
2 theel peperkorrels
4 eetl rijstwijn
3 eetl hoisinsaus
10 eetl kecap manis
3 eetl olie
water

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Schep het vlees in een pan en voeg zoveel water toe dat het vlees net onderstaat. Snijd de uien in vieren en de jahe in 12 plakjes. Voeg deze toe aan het vlees samen met 4 tenen knoflook, de mandarijnenschillen en de steranijs en laat dit zachtjes 2 uur sudderen.
Hak de overige knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook met de pepers voor 1 minuut. Voeg dan de kecap, de hoisin en en rijstwijn toe en laat dit 2 minuten sudderen. Voeg dit bij het vlees en laat het geheel nog 1 uur zachtjes sudderen en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258078