1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 1 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 2 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rundvlees met aardappelen
gestoofd zoals in Noord-Oost China
ingrediënten:
800 gr runderlende
250 gr aardappelen
1 wortel
500 ml water
1 eetl koriander, gehakt
1 theel lenteui, gehakt
1 cm gember, gehakt
1/4 theel gemalen sichuan peper
5 theel olie
1 eetl soja saus
2 theel zout

bereiding:
Snijd het vlees in stukjes (3x3cm) en kook dit voor 1 minuut in een pan met water en giet het daarna af. Snijd de aardappelen in blokjes evengroot als het vlees en snijd de wortel in dunne plakjes.
Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de lenteui, de gember en de peper toe. Dan het vlees en de olie toevoegen en laat het geheel 1 uur sudderen totdat het vlees mals is geworden maar nog niet te gaar. Dan de aardappelen, het zout, de wortel en de soja saus toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de koriander.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35660253