banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rundvlees met aardappelen
gestoofd zoals in Noord-Oost China
ingrediënten:
800 gr runderlende
250 gr aardappelen
1 wortel
500 ml water
1 eetl koriander, gehakt
1 theel lenteui, gehakt
1 cm gember, gehakt
1/4 theel gemalen sichuan peper
5 theel olie
1 eetl soja saus
2 theel zout

bereiding:
Snijd het vlees in stukjes (3x3cm) en kook dit voor 1 minuut in een pan met water en giet het daarna af. Snijd de aardappelen in blokjes evengroot als het vlees en snijd de wortel in dunne plakjes.
Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de lenteui, de gember en de peper toe. Dan het vlees en de olie toevoegen en laat het geheel 1 uur sudderen totdat het vlees mals is geworden maar nog niet te gaar. Dan de aardappelen, het zout, de wortel en de soja saus toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de koriander.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252091