banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hui Guo Rou


Ingrediënten:
400 gr buikspek
3 groene knoflook (suan miao - jonge knoflook stengels)
3 cm jahe
1 eetl rijstwijn
2 eetl chilibonen pasta (duo ban jian)
1 eetl zoete bonen pasta (tian mian jiang)
1 theel palmsuiker
2 theel gefermenteerde zwarte bonen
1 theel kecap manis
1 eetl arachine olie
2 theel sesam olie
400 ml water

Bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes 25 minuten sudderen. Schep het vlees eruit en laat dit een paar uur staan. Snijd het vlees dan in plakjes. Snijd de groene knoflook in 5 cm lange stukjes en rasp de jahe.
Verhit in een wok de olie en bak het vlees snel bruin. Sprenkel de wijn over het vlees en schuif het naar boven.Voeg dan de groene knoflook, de jahe en de chilibonen pasta en bak dit voor 30 seconden. Dan de zoete bonen pasta toevoegen en 30 seconden bakken. Vervolgens de palmsuiker, de kecap en de zwarte bonen toevoegen en meng het vlees erdoor en bak dit nog 30 seconden. Sprenkel de sesam olie erover en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36248822