1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hui Guo Rou


Ingrediënten:
400 gr buikspek
3 groene knoflook (suan miao - jonge knoflook stengels)
3 cm jahe
1 eetl rijstwijn
2 eetl chilibonen pasta (duo ban jian)
1 eetl zoete bonen pasta (tian mian jiang)
1 theel palmsuiker
2 theel gefermenteerde zwarte bonen
1 theel kecap manis
1 eetl arachine olie
2 theel sesam olie
400 ml water

Bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes 25 minuten sudderen. Schep het vlees eruit en laat dit een paar uur staan. Snijd het vlees dan in plakjes. Snijd de groene knoflook in 5 cm lange stukjes en rasp de jahe.
Verhit in een wok de olie en bak het vlees snel bruin. Sprenkel de wijn over het vlees en schuif het naar boven.Voeg dan de groene knoflook, de jahe en de chilibonen pasta en bak dit voor 30 seconden. Dan de zoete bonen pasta toevoegen en 30 seconden bakken. Vervolgens de palmsuiker, de kecap en de zwarte bonen toevoegen en meng het vlees erdoor en bak dit nog 30 seconden. Sprenkel de sesam olie erover en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255414