1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Chen Pi Niu Rou
rundvlees met mandarijn


Ingrediënten:
400 gr rundvlees
gedroogde schil van 2 tangerine/clementine
heet water
4 eetl olie

ingrediënten marinade:
5 cm jahe
1 eelt kecap asin (lichte kecap)
1 eetl shaoxing wijn
2 theel maizena

ingrediënten roerbak:
6 lenteuitjes
6 gedroogde lomboks
5 teentjes knoflook
2 theel sichuan pepperkorrels
1 eetl rijstwijn

ingrediënten saus:
2 eetl kecap manis (donkere kecap)
4 eetl bouillom
2 eetl weekwater van de tangerine/clementine
1 eetl palmsuiker

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en week de schillen in heet water (net onder water) voor 1 uur. Snijd de jahe in plakjes en meng dit met de overige ingrediënten voor de marinade en laat dit 10 minuten staan. Verwijder de gember en voeg het vlees toe en laat dit 15 minuten intrekken.

Snijd de lenteuitje en de lomboks in reepjes en de knoflook in plakjes. Het wit en groen van de lentjeuitjes apart. Rooster de peperkorrels in een hete droge pan en vermaal deze. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.

Verhit in een wok de olie en voeg het vlees toe en bak dit voor 3 minuten en schap uit de pan. Dan het witte deel van de lentjeuitjes toevoegen gevolg door de lomboks, de tangerine schillen, de knoflook, de peper en dit 1 minuut bakken. Voeg dan de wijn toe. Vervolgens het vlees en het overige deel van de lentjeuitjes toevoegen gevolgd door de saus. Bak dit kort door totdat de saus is ingedikt.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761030