1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 1 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hao You Niu Rou
rundvlees in oestersaus


Ingrediënten:
350 gr rundvlees (entrecote)
3 lenteuitjes
5 cm gember  
4 chinese gedroogde paddestoelen
100 gr peultjes
4 eetl olie

ingrediënten marinade:
1 eetl kecap
1 eetl rijstwijn
1 theel suiker
2 theel maïzena

ingrediënten saus:
1 eetl rijstwijn
1 eetl kecap
1 theel rijstwijn azijn
2 eetl vlees bouillom
2 eetl oestersaus

garnering:
2 theel sesam olie
1 in dunne reepjes gesneden lombok

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de gember in plakjes. Meng het vlees met de marinade en laat dit 30 minuten intrekken. Snijd het wit en groen van de lenteuitjes apart in stukjes. Week de paddestoelen gedurende 30 minuten in water en knijp deze daarna uit en snijd deze in stukjes.
Verhit in wok de olie en bak het vlees voor 2 minuten en schep het dan uit de pan. Vervolgens de lenteui en de gember toevoegen en voeg dan de paddestoelen en de peultjes toe en bak deze voor 30 seconden. Vervolgens de wijn, de kecap, de azijn, de bouillon en de oestersaus toevoegen. Wanneer de saus begint in te dekken dan het vlees weer toevoegen en bak dit totdat de saus is ingedikt. Schep het vlees op een schaal en besprenkel het met de sesamolie en de reepjes lombok.

 

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35864086