1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
zoet-zuur varkensvlees
op de wijze uit Guangzhou
ingrediënten:
500 gr marger vakrkensvlees
1 theel zout
2 eieren
3 eetl maizena
1 kleine groene paprika
200 gr bamboescheuten
olie
6 teentjes knoflook
1 sjalot

ingrediënten saus:
4 1/2 eetl suiker
3 eetl azijn
2 theel soja saus
2 eetl tomaten ketchup
125 ml water
zout naar smaak
2 theel maizena
2 theel water

bereiding:
klop de eieren op. Meng de maizena met de theel water tot een papjes. Snijd het vlees in diamandvormige stukjes van 2,5 cm. Meng het zout erdoor en laat het zout voor 15 minuten intrekken. Meng de eieren met de maizena en meng dit door het vlees. Snijde paprika en de bamboescheuten in diamandvormige stukjes die ongeveer even groot zijn als het vlees.
Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur hierin de vlees goudbruin. Voeg dan de bamboescheuten toe en schgep het meteen met het vlees uit de wok/wadjan en laat alles uitlekken.
Meng de ingrediënten (behalve het maizena papje) voor de saus goed totdat een saus gevormd is. Giet de olie uit de wok maar laat 2 eetlepels olie achter. Vehit de olie in de wok/wadjan en roerbak de knoflook en voeg dan de sjalot en de paprika toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de saus toevoegen en als dit alles kookt, dan het maizenapapje toevoegen en roer het geheel totdat de saus is gebonden. Voeg het vlees weer toe en roer alles goed om totdat de saus egaal over het vlees is verpreidt.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894040