1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hong Shao Rou 红烧肉
rood gebraden varkensvlees

Ingrediënten:
500 gr pork belly
1 eetl Shaoxing wijn
6 cm jahe
3 lente-uitjes
2 eetl olie
2 eetl bruine kandijsuiker
250 ml heet water
4 eetl lichte kecap
 
Garnering:
1 lente-ui
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de jahe in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Meng het vlees met de wijn en 3 plakjes jahe en 2 lente-uitjes in een pan en voeg zoveel water toe dan het 2 cm boven de inhoud staat. Breng het geheel aan de kook en laat het 5 minuten koken. Laat het geheel daarna uitlekken en zet apart.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom licht bruin en zet het vlees apart. Giet de olie uit de wok.
Voeg de bruine kandijsuiker toe en bak dit totdat het smelt en bubbelt. Dan het water toevoegen en roer totdat de suiker is opgelost. Vervolgens het vlees toevoegen met de jahe, de lente-ui en de kecap en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat het geheel 45 minuten zachtjes sudderen.
Verwijder de deksel en bak het geheel totdat de saus is ingedikt en het vlees glazuurt. Strooi de fijngesneden lente-ui erover en serveer.
 

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35012778