banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hong Shao Rou 红烧肉
rood gebraden varkensvlees

Ingrediënten:
500 gr pork belly
1 eetl Shaoxing wijn
6 cm jahe
3 lente-uitjes
2 eetl olie
2 eetl bruine kandijsuiker
250 ml heet water
4 eetl lichte kecap
 
Garnering:
1 lente-ui
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de jahe in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Meng het vlees met de wijn en 3 plakjes jahe en 2 lente-uitjes in een pan en voeg zoveel water toe dan het 2 cm boven de inhoud staat. Breng het geheel aan de kook en laat het 5 minuten koken. Laat het geheel daarna uitlekken en zet apart.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom licht bruin en zet het vlees apart. Giet de olie uit de wok.
Voeg de bruine kandijsuiker toe en bak dit totdat het smelt en bubbelt. Dan het water toevoegen en roer totdat de suiker is opgelost. Vervolgens het vlees toevoegen met de jahe, de lente-ui en de kecap en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat het geheel 45 minuten zachtjes sudderen.
Verwijder de deksel en bak het geheel totdat de saus is ingedikt en het vlees glazuurt. Strooi de fijngesneden lente-ui erover en serveer.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36490640