1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 26 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hong Shao Rou 红烧肉
rood gebraden varkensvlees

Ingrediënten:
500 gr pork belly
1 eetl Shaoxing wijn
6 cm jahe
3 lente-uitjes
2 eetl olie
2 eetl bruine kandijsuiker
250 ml heet water
4 eetl lichte kecap
 
Garnering:
1 lente-ui
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de jahe in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Meng het vlees met de wijn en 3 plakjes jahe en 2 lente-uitjes in een pan en voeg zoveel water toe dan het 2 cm boven de inhoud staat. Breng het geheel aan de kook en laat het 5 minuten koken. Laat het geheel daarna uitlekken en zet apart.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom licht bruin en zet het vlees apart. Giet de olie uit de wok.
Voeg de bruine kandijsuiker toe en bak dit totdat het smelt en bubbelt. Dan het water toevoegen en roer totdat de suiker is opgelost. Vervolgens het vlees toevoegen met de jahe, de lente-ui en de kecap en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat het geheel 45 minuten zachtjes sudderen.
Verwijder de deksel en bak het geheel totdat de saus is ingedikt en het vlees glazuurt. Strooi de fijngesneden lente-ui erover en serveer.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35976738