1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hunan roerbak van varkenvlees en pepers

Ingrediënten:
500 gr varkensbuik (pork belly)
5 rode lomboks/keriting
5 groene lomboks/keriting
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 eetl lichte sojasaus
1/3 theel donkere sojasaus
1 eetl rijstwijn
2 lente-uitjes
1/2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de pepers in 4 cm lange stukken, het vlees in dunne plakjes en de lente-ui in 4 cm lange stukjes. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn.
Verhit een pan en voeg de lomboks toe en bak deze 1 minuut tot zacht en schep uit de pan. voeg dan de olie toe en dan het vlees en bak het vlees totdat deze licht bruin worden en gaan krullen. Schuif het vlees aan de kant en voeg de jahe en de knoflook toe en bak voor 1 minuut. dan de lomboks toevoegen samen met de sojasaus en de rijstwijn en meng goed. Dan de lente-ui toevoegen en meng goed. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494