Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
豉汁排骨 - gestoomde spareribs met zwarte bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

豉汁排骨 - gestoomde spareribs met zwarte bonen


ingrediënten:
500 gr spareribs / varkensribben
2 eetl maizena
2 eetl water

ingrediënten marinade:
1/2 theel peper
2 theel palmsuiker
1 eetl dou-chi (gefermenteerde zwarte bonen)
2 cm jahe
6 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1/2 eetl lichte sojasaus
1 eetl rijstwijn

garnering:
1 rode rawit
1 cm jahe
5 koriander wortels

bereiding:
Snijd de spareribs in kleine stukjes. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Hak de zwarte bonen grof. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee het vlees voor tenminste 4 uur. Meng de maizena en het water door elkaar en meng dit door het vlees. Schep het vlees in een stoommand en schep de bonen erop. Stoom vervolgens het vlees in 20-25 minuten gaar. Garneer met geraspte jahe, fijn gesneden rawit en koriander wortel.



Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025333