banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

豉汁排骨 - gestoomde spareribs met zwarte bonen


ingrediënten:
500 gr spareribs / varkensribben
2 eetl maizena
2 eetl water

ingrediënten marinade:
1/2 theel peper
2 theel palmsuiker
1 eetl dou-chi (gefermenteerde zwarte bonen)
2 cm jahe
6 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1/2 eetl lichte sojasaus
1 eetl rijstwijn

garnering:
1 rode rawit
1 cm jahe
5 koriander wortels

bereiding:
Snijd de spareribs in kleine stukjes. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Hak de zwarte bonen grof. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee het vlees voor tenminste 4 uur. Meng de maizena en het water door elkaar en meng dit door het vlees. Schep het vlees in een stoommand en schep de bonen erop. Stoom vervolgens het vlees in 20-25 minuten gaar. Garneer met geraspte jahe, fijn gesneden rawit en koriander wortel.



Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36619917