banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

豉汁排骨 - gestoomde spareribs met zwarte bonen


ingrediënten:
500 gr spareribs / varkensribben
2 eetl maizena
2 eetl water

ingrediënten marinade:
1/2 theel peper
2 theel palmsuiker
1 eetl dou-chi (gefermenteerde zwarte bonen)
2 cm jahe
6 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1/2 eetl lichte sojasaus
1 eetl rijstwijn

garnering:
1 rode rawit
1 cm jahe
5 koriander wortels

bereiding:
Snijd de spareribs in kleine stukjes. Rasp de jahe en hak de knoflook fijn. Hak de zwarte bonen grof. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee het vlees voor tenminste 4 uur. Meng de maizena en het water door elkaar en meng dit door het vlees. Schep het vlees in een stoommand en schep de bonen erop. Stoom vervolgens het vlees in 20-25 minuten gaar. Garneer met geraspte jahe, fijn gesneden rawit en koriander wortel.



Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335843