1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
FenzhengRou 粉蒸肉
gestoomd varkensvlees met rijstmeel

Ingrediënten:
500 gr varkensbuik
2 aardappel
1 lente-ui
1 rode lombok, ontpit
bananenblad

ingrediënten rijstmeel:
1 steranijs
125 gr rijst
10 Sichuan peperkorrels

ingrediënten marinade:
1 theel 5 spice poeder
1 eetl lichte soja saus
1 theel zout
3 cm jahe, geraspt
1 eetl oestersaus
1 eetl rijstwijn
1 theel rode peper vlokken

Bereiding:
Was de rijst en laat deze uitlekken. Snijd de aardappelen in kleine blokjes en versnipper de lente-ui en de lombok. Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng de ingrediënten voor de mairinade goed door elkaar en marineer hiermee het vlees voor tenminste 30 minuten.
Meng de rijst met de steranijs en de peper en rooster deze droog in een koekepan totdat het lichtbruin wordt. Wrijf of maal het daarna tot een poeder en meng dit met het vlees.
Leg in een stoompan wat bananenblad en daarop de aardappel blokjes. Verdeel het vlees over de aardappel blokjes en stoom het in 30 minuten gaar. Strooi de lenten-ui en de lombok erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971554