zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Natinombur - Gebakken vis met sambal
- Sambal kemiri 2 - Sambal met kemirinootjes
- Gulai Sapi Kacang Merah - Rundvlees met rode bonen curry
- Bebek betutu - Geroosterde eend in bananenblad
- Gulai Buncis Tauco - gestoofde boontjes met tauco en petai
- Rujak kuah pindang - mango met vissaus
- Rendang aceh
- Sambal ikan asap - sambal van gerookte vis en ansjovis
- Beberuk - rauwe groenten met sambal trasi
- Gaeng Gai - Kip met Bamboe
Bistek Tagalog - gebakken biefstuk op Tagalogse wijze


Bistek Tagalog
gebakken biefstuk op Tagalogse wijze
Ingrediënten:
500 gr biefstuk / rosbief
12 kalamansi, sap
4 eetl olie
1 ui
4 eetl kecap manis
125 ml water
3 aardappel
olie
Bereiding:
Snijd de aardappelen in partjes en bak deze in de olie goudbruin en gaar. Snijd het vlees in dunne plakken en marineer deze voor 30 minuten in het sap. Snijd de uit in ringetjes. Verhit in een pan de olie en bak de uien goudbruin en schep deze uit de pan. Laat het vlees uitlekken en voeg dit toe aan de olie en bak het in 2-3 minuten bruin. Dan het sap, de kecap, de uien en het water toevoegen en nog 2 minuten laten sudderen. Serveer het vlees met de aardappelen.
gebakken biefstuk op Tagalogse wijze
Ingrediënten:
500 gr biefstuk / rosbief
12 kalamansi, sap
4 eetl olie
1 ui
4 eetl kecap manis
125 ml water
3 aardappel
olie
Bereiding:
Snijd de aardappelen in partjes en bak deze in de olie goudbruin en gaar. Snijd het vlees in dunne plakken en marineer deze voor 30 minuten in het sap. Snijd de uit in ringetjes. Verhit in een pan de olie en bak de uien goudbruin en schep deze uit de pan. Laat het vlees uitlekken en voeg dit toe aan de olie en bak het in 2-3 minuten bruin. Dan het sap, de kecap, de uien en het water toevoegen en nog 2 minuten laten sudderen. Serveer het vlees met de aardappelen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.