gegrilde knoflook-azijn karbonades
Ingrediënten:
8 karbonades
6 teentjes knoflook
125 ml suka (anders appelazijn of 100 ml rijstazijn)
125 ml ketjap/sojasaus
1 eetl zwarte peper
Bereiding;
Pers de knoflook uit en meng dit met de azijn, de ketjap en de peper. Marneer hiermee het vlees en laat dit enige uren intrekken. Rooster vervolgens de karbonades goudbruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Serveer het met agre dulce of sawsawang suka
8 karbonades
6 teentjes knoflook
125 ml suka (anders appelazijn of 100 ml rijstazijn)
125 ml ketjap/sojasaus
1 eetl zwarte peper
Bereiding;
Pers de knoflook uit en meng dit met de azijn, de ketjap en de peper. Marneer hiermee het vlees en laat dit enige uren intrekken. Rooster vervolgens de karbonades goudbruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Serveer het met agre dulce of sawsawang suka