zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Babi Kuah Sawi Asin - gestoofd varkensvlees met gezouten kool in bouillon
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Oseng Jambal Tomat - gebakken vis met kerstomaten
- Kaber Kebertu 2 - gevulde omeletten
- Udang Masak Taoco - gekruide (tijger)garnalen met taoco
- Pud Ped Sataw - Garnalen met peteh bonen
- Rendang Daging Minangkabau - rendang van rundvlees uit Padang
- Sambal Bawang Jambal - sambal van ui en vis
- Opor Telor Pedas - pittig gekruide eieren in romige saus
- Semur Telur Puyuh Tahu - eieren met tahu in gekruide saus
Filipijnse kippenbouillon


Filipijnse kippenbouillon
ingrediënten:
1000 gr kip
2 laurierblaadjes
1 theel zwarte pepperkorrels
2 uien
1500 ml water
Bereiding:
Snijd de uien fijn. Verhit in een pan het water met daarin alle ingrediënten en laat het zachtjes stoven voor 45 minuten en laat het afkoelen. Zeef de bouillon voor het gebruik.
1000 gr kip
2 laurierblaadjes
1 theel zwarte pepperkorrels
2 uien
1500 ml water
Bereiding:
Snijd de uien fijn. Verhit in een pan het water met daarin alle ingrediënten en laat het zachtjes stoven voor 45 minuten en laat het afkoelen. Zeef de bouillon voor het gebruik.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.