banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 4 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bulalo
soep van rundvlees met banaan

Ingrediënten:
750 gr rundvlees / schenkel
2 uien
2 prei
250 gr hart van bananenbloem (anders kool)
2 theel vissaus
1/2 theel peper
250 gr tahu/tofu
water

Bereiding:
Snijd het vlees in grote blokjes (8cm) en het hart/kool in dunne reepjes. Snijd de ui en de prei in dunne plakjes. Snijd de tahu in kleine blokjes. Verhit in een pan water samen met het vlees en kook voor 10 minuten. Giet daarna af.
Verhit in een pan 2000 ml water samen met het vlees en kook het geheel totdat de bouillon gehalveerd is. Dan de ui, de prei en het bananenbloem hart toevoegen en kook het geheel zachtjes voor 30 minuten. Schep dan de vissaus, de peper en de tahu erdoor en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36229870