banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 9 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 20 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 26 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Linubihang Munggo
soep van mung boontjes
benodigdheden:
1 kopje gedroogde mung boontjes (Kadjang Idjoe)
1,5 kopje gedroogde dilis (ansjovis)
4 kopjes water
3 kopjes kamunggay blaadjes (mierikswortel)
1/4 kopje gesneden tomaten
2 eetlepels gesneden groene uien
1/2 kopje dikke santen (asli)
2 kopjes dunne santen (cair)
zout

bereiding:
Breng het water aan de kook en voeg dan de mung boontjes toe. Laat dit voor een halfuurtje zachtjes koken totdat de boontjes zacht zijn geworden. Voeg dan de dilis toe, de dunne santen en het zout naar smaak. Laat dit zachtjes voor 10 minuten koken.

Voeg vervolgens de kamunggay blaadjes, de gesneden tomaten en de uien toe. Laat dit alles voor 4 minuten zachtjes koken. Voeg als laatste de dikke santen toe en kook het geheel nog voor één minuut. De soep is dan klaar.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Dina de Jonge · 2 years ago
    Bij welke toko's zijn de kamunggay blaadjes te koop?
    Mijn nichtje uit de Philipijnen mist dit zo
    Met vriendelijke groet,

    Dina

    @ anders mierikswortel blad gebruiken indien niet voorradig

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36465726